Menu

Vakmanschap voor een langdurige samenwerking

Balkonrenovatie

Balkons en galerijen vertonen dikwijls  gebreken, zoals verf die afbladdert, beton dat afbrokkelt, stalactietvorming vanwege scheuren waar kalk uit stroomt, schollen in het betonoppervlak door roestende bewapening (betonijzer).

Wanneer niet tijdig wordt ingegrepen kan een situatie onstaan dat vanwege het doorroesten van de stalen bewapening in het beton een zeer onveilige situatie ontstaat. Het repareren van betonschade bij een balkon is zeer belangrijk aangezien deze zogenoemde betonrot bij een balkon ieders veiligheid in gevaar kan brengen. Snelle reparatie en goed onderhoud is dus noodzakelijk.

Robers Vastgoedbeheer is gespecialiseerd in gevelrenovatie en betonsanering van balkons van zowel privéwoningen als van grotere projecten zoals VvE’s en woningbouwverenigingen.

Een grondige inventarisatie wijst uit welke renovatiebehoefte er is. De renovatie kan een enkele bewerking bevatten maar kan ook opgebouwd worden uit een combinatie van activiteiten zoals het vervangen van de cementvloeren, herstel van het beton, aanbrengen van een waterdicht coatingssysteem, het afkitten van de dilitatievoegen, vervangen van de hemelwaterafvoeren en het conserveren of vervangen van het constructiestaal.

Door onze speciale werkwijze zal de bereikbaarheid naar de woningen door de bewoners tijdens de renovatie vrijwel zonder belemmering mogelijk blijven. Door het toepassen van de modernste materialen en technieken kunnen de vloeren in één dag aangebracht worden en zijn loopvoorzieningen niet noodzakelijk.

Uiteraard werken wij samen met verschillende leveranciers die over een goede reputatie beschikken en daardoor in staat zijn voor uitgebreide en gecompliceerde projecten technische adviezen te geven bijvoorbeeld wat betreft de te gebruiken materialen. Deze combinatie garandeert de meest gunstige oplossing en wijze van aanpakken van het project.

Wilt u meer weten over betonreparatie, betonrot, betonrenovatie of beton onderhoud?

Neemt gerust contact met ons op dan kunnen wij u verder kunnen informeren over onze werkwijze die wij hanteren bij het herstellen van schade aan uw betonconstructie.